Interfacultaire Lerarenopleidingen

Aanmelden voor de opleidingen

Interfacultaire Lerarenopleidingen

De aanmelding voor alle opleidingen van de Interfacultaire Lerarenopleidingen die in februari 2018 starten, is gesloten. De eerstvolgende start van de meeste opleidingstrajecten is in september 2018. De inschrijfperiode hiervoor loopt van 15 februari tot en met 30 april 2018 (wijzigingen onder voorbehoud).

 

 

Master Lerarenopleiding

Volg onderstaande link om je in te schrijven voor de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (Leraar VHO). Kies eerst het schoolvak waarvoor je de opleiding wilt volgen. De inschrijfprocedure kun je vinden onder het kopje Toelating en inschrijving.

Zij-instroom-in-beroep traject

Volg onderstaande link voor meer informatie over het zij-instroom-in-beroep traject.

Minor Educatie

De minor Educatie bestaat uit twee varianten.

  • Minor Educatie FGw

De minor Educatie FGw is bedoeld voor studenten van de bacheloropleidingen Arabische taal en cultuur, Duitse taal en cultuur, Engelse taal en cultuur, Franse taal en cultuur, Geschiedenis, Godsdienst en levensbeschouwing, Griekse en Latijnse taal en cultuur, Hebreeuwse taal en cultuur, Italiaanse taal en cultuur, Latijnse taal- en letterkunde, Nederlandse taal en cultuur, Slavische talen en culturen (Russisch), Spaanse taal en cultuur. Er is uitsluitend een opleidingsstart in september. 

  • Minor Educatie FNWI

De minor Educatie FNWI is bedoeld voor studenten van de bacheloropleidingen Aardrijkskunde, Algemene Economie, Biologie, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Er is zowel in september als februari een startmoment.

Volg de onderstaande link om je aan te melden voor de minor Educatie FNWI.

Educatieve Module

De Educatieve Module is bedoeld voor studenten die uiterlijk 31 januari 2018 één van de volgende bacheloropleidingen hebben afgerond: Duitse taal en cultuur, Engelse taal en cultuur, Franse taal en cultuur, Geschiedenis, Griekse en Latijnse taal en cultuur, Latijnse taal en cultuur, Nederlandse taal en cultuur, Spaanse taal en cultuur, Biologie, Biomedische wetenschappen, Natuur- en sterrenkunde, Scheikunde, Wiskunde, Economie en bedrijfskunde, Sociale geografie en planologie.

Volg de onderstaande link voor de inschrijfprocedure voor de Educatieve Module:

Herstarters

Je bent een herstarter wanneer je eerder met één van de hierboven genoemde trajecten bent gestart (en studiepunten hebt behaald), maar tussentijds bent gestopt, en je nu weer wilt aanmelden om de opleiding af te ronden.

De deadline voor herstarters is precies dezelfde als voor studenten die zich voor het eerst voor de opleiding aanmelden: 31 oktober voor de februaristart en 30 april voor de septemberstart.

Herstarters kunnen zich tot en met de deadline aanmelden door contact op te nemen met de onderwijsbalie van afdeling Pedagogische en onderwijswetenschappen (POW).

Gepubliceerd door  POWL

1 november 2017