Zeggen anderen dat jij geknipt bent voor het onderwijs, maar twijfel je nog? De Universiteit van Amsterdam (UvA) biedt in samenwerking met hogeschool Windesheim een gratis driedaagse training aan, waarbij je antwoord krijgt op de vraag of je het moet doen: de overstap naar het onderwijs.

Tijdens de training ga je aan de slag met theorie maar vooral veel praktijk: les voorbereiden, les geven, omgaan met een lastige klas, etc. Na de training krijg je een persoonlijk advies: een gesprek over de keuze voor het leraarschap en een mogelijk vervolg in opleiding en beroep. De training vindt van 27 t/m 29 mei 2019 plaats in Den Haag.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de opleidingscoördinator van de Interfacultaire Lerarenopleidingen van de UvA, Willemijn Wilgenhof (W.Wilgenhof@uva.nl). De UvA heeft 4 gratis plekken te vergeven, dus wees er snel bij.

Meer informatie over de training

De training wordt gegeven door Nico Wassens en Arend Jan Zwarteveen. Met samen meer dan 70 jaar ervaring voor de klas weten ze waar ze het over hebben. Ze nemen geen blad voor de mond bij een advies aan elke deelnemer en ondersteunen je bij eventuele vervolgtrajecten. Al meer dan 1500 mensen zijn door de training Zin in Lesgeven geholpen om de juiste beslissing te nemen. Download hieronder de flyer Zin in Lesgeven voor meer informatie.

Download de flyer Zin in Lesgeven