Voorlichtingsavond

14feb2017 17.00 - 19.00

Voorlichting

Ben je geïnteresseerd in de Master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (LVHO)? Of denk je erover om de Educatieve Module of de minor Educatie te gaan volgen? Kom dan naar de voorlichtingsavond van de ILO op 14 februari 2017.

Voorlichtingsavond Master LVHO, Educatieve Module, minor Educatie FNWI  en minor Educatie FGw

Als onderdeel van de UvA Masterweek organiseren de ILO van 17.00 tot 19.00 uur een voorlichtingsavond voor de hierboven genoemde opleidingstrajecten.

Tijdens deze avond ontvang je informatie over zowel het instituutsdeel (op de UvA) als het praktijkdeel (de stage) van de opleiding. Ook krijg je de gelegenheid vragen te stellen aan de vakdocenten, een student, en de studieadviseur.

De voorlichting bestaat uit 2 onderdelen:

1. De algemene voorlichting van 17.00 – 17.45 uur

De algemene voorlichting is apart voor de Master LVHO / Educatieve Module, de minor Educatie FNWI en de minor Educatie FGw.

2. De vakspecifieke voorlichting van 18.05 – 19.00 uur

De vakspecifieke voorlichting is gezamenlijk toegankelijk voor alle studenten, onderverdeeld per schoolvak.

Aanmelden

Om te kunnen deelnemen aan de voorlichting, moet je je aanmelden. Dat kan via de link hieronder.
Kies het opleidingstraject waarin je geïnteresseerd bent en vul het aanmeldformulier in.

Gepubliceerd door  GSCDE