Afstudeerdag ILO op 12 oktober 2017

12okt2017 17.00 - 20.00

Evenement

Op donderdag 12 oktober organiseren de Interfacultaire Lerarenopleidingen van de Universiteit van Amsterdam een afstudeerceremonie voor studenten die het afgelopen half jaar de master Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs (LVHO) hebben afgerond.

Uitnodiging

Afgestudeerden die bij hun afstudeeraanvraag hebben aangegeven aanwezig te willen zijn bij de afstudeerceremonie, zullen uiterlijk twee weken voor de afstudeerdag per e-mail een uitnodiging ontvangen.

Familie en schoolopleiders zijn uiteraard welkom om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Afhankelijk van het aantal verwachte aanwezigen en het aantal beschikbare zalen, kan de opleiding ervoor kiezen het aantal genodigden per afstudeerder te beperken. Indien dit het geval is, zal dit worden vermeld in eerder genoemde uitnodiging.

Programma

Zodra het programma van de afstudeerdag bekend is, zal dit op deze pagina worden gepubliceerd.

Locatie

De afstudeerdag vindt plaats op de UvA Roeterseilandcampus, Nieuwe Achtergracht 166 te Amsterdam.
Het plenaire gedeelte van het programma begint om 17.00 uur in zaal REC-A.0.01.

De Roeterseilandcampus is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk op 9292.nl voor actuele informatie over het openbaar vervoer.
Het aantal parkeerplaatsen in de nabije omgeving is zeer beperkt.

Bekijk hier de route naar naar ingang B/C van de UvA Roeterseilandcampus

• Roeterseilandcampus - gebouw A

Nieuwe Achtergracht 166 | 1018 WV Amsterdam
    Receptie: 525 5340

Ga naar detailpagina

Afwezigheid

Indien je verhinderd bent op 12 oktober - of geen prijs stelt op een uitgebreide afstudeerceremonie -, verzoeken wij je dit zo spoedig mogelijk door te geven aan de onderwijsbalie POWL, zodat daarmee rekening kan worden gehouden bij de organisatie van de afstudeerdag.

Indien je ervoor kiest het diploma op te halen bij de onderwijsadministratie, ontvang je per e-mail bericht zodra het document gereed ligt. De openingstijden van de onderwijsbalie vind je op de contact-pagina .

Gepubliceerd door  POWL